Portaler2020-09-04T08:38:59+00:00

Vi håndterer en rekke
nisjeportaler

For å gjøre det enklere å finne relevante bedrifter, har vi samlet relevante bedrifter innen sine respektive nisjer. På de ulike portalene finner du oversikt over bransjespesifikke leverandører og annet relevant innhold.

KVALEX

ISO-guiden for næringslivet i Norge; få full oversikt over sertifiserte bedrifter og virksomheter. Søk etter bedrifter, sertifikater, bransjer, varemerker m.m.

BESØK KVALEX

INGENIØREN

Ingeniørens innkjøpsbok har eksistert i over 30 år og er innkjøpsverktøyet for tekniske varer og tjenester. Søk etter bedrifter, produkter, agenturer, personer m.m.

BESØK INGENIØREN

PISCUS

Piscus gir en samlet oversikt over leverandører innen fiskerinæringen, og fungerer som en målrettet kommunikasjonskanal mot innkjøpere.

BESØK PISCUS

NORWAY EXPORTS

Den norske handelsportalen Norwayexports forenkler internasjonal handel til og fra Norge ved å samle markeds- og bedriftsinformasjon på ett sted.

BESØK NORWAY EXPORTS

MILJØINDEX

Som eneste nettsted med en samlet oversikt over miljøsertifiserte bedrifter, forenkler Miljøindex prosessen for grønne innkjøp i privat og offentlig sektor.

BESØK MILJØINDEX

NORGES KOMMUNEKALENDER

Norges Kommunekalender sammenstiller informasjon om hele den offentlige sektoren i Norge, og fungerer som en kilde til kontakt- og dybdeinformasjon for offentlige innkjøp.

BESØK NORGES KOMMUNEKALENDER