Digital markedsføring2020-09-23T12:06:54+00:00

Få den synligheten
dine produkter fortjener

En god nettside eller nettbutikk er ikke nok alene. Du må også være synlig i de rette kanalene, til et riktig publikum – til riktig tid.

Hjelp til digital markedsføring som Google søk

Trenger du hjelp med digital markedsføring?
La oss ta en prat. Ring oss på 21 62 78 00

SEND OSS EN MAIL
LEAD GENERERING

Øk din ROI gjennom målrettet arbeid

Vi jobber også på ulike prosjekter som setter fokus på lead generering. Trenger du å kvalitetssikre lister, bearbeide salgsmateriell, eller sette opp kampanjer som produserer leads gjennom sosiale medier, så hjelper vi deg med dette.

Med en «lead generering» tilnærming kan vi sørge for at du bruker tid med de riktige kundene, og kan være ute i flest mulig møter. Som øker suksessraten til dine egne selgere.

Bruk dagens digitale plattform til din fordel. Vi hjelper deg å bruke sosiale medier som en effektiv salgskanal. Med målrettet markedsføringskampanjer lager vi landingsider, integrasjon med systemer og optimaliserer for best mulig resultat.

Rådfør deg med oss om hvordan du kan få mest mulig ut av kanaler som Facebook, Google og andre digitale kanaler.

TJENESTER

Nettside

Opplevelsen på nettsiden er en viktig faktor for din tilstedeværelse på nett – uavhengig av om du ønsker at siden skal være for markedsføring, nettbutikk (eComm), eller microsider. Vi hjelper til med fornyelsen av nettsiden, brukervennlig navigering og innhold som er «søkemotor-vennlig».

Organisk søk (SEO)

Jobb med høyere rangering på trefflister i søkemotorer og økt organisk (gratis) trafikk. Optimalisering av alt innhold på nettsiden er en effektiv måte å drive organisk trafikk inn til nettstedet ditt.

Innholdsmarkedsføring

Fortell om dine suksesshistorier, og sørg for å få ditt budskap ut i flere kanaler. Nå ut til brukerne på en troverdig måte, og skap og distribuer innhold som engasjerer.

Sosiale medier

Gjennom sosiale medier kan du målrettet kommunisere til dine brukergrupper. Genererer lead og konverteringer gjennom markedsføring i sosiale medier. Skap en synlig tilstedeværelse der folk er.

Betalt søk

Få økt trafikk på nettsiden gjennom kjøp av annonsering på plattformer som Google og Bing. Dagens digitale markedskampanjer er en balanse mellom SEO og PPC.  I samarbeid med deg finner vi relevante søkeord, optimaliserer kampanjer og kommer med relevante innspill på SEO.

Nyhetsbrev

Profesjonelle nyhetsbrev med god rapportering gir effektiv og målrettet kommunikasjon. E-post markedsføring er en kostnadseffektiv måte å nå kunder på. Optimaliser din e-post kommunikasjon gjennom automatisering, triggere og promotering.

KONTAKT OSS

Nye kampanjer?
La oss gjøre det sammen

Lurer du på om nettsiden din er optimalisert, eller er de er tilpasset mobile enheter?  Vi jobber med mange ulike bransjer, og vet at brukerflyten kan være forskjellig fra en bransje til en annen. Vi hjelper deg med kampanjer som er optimale for å konvertere potensielle kunder.

Kontakt oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Ring oss på 21 62 78 00 eller send oss en e-post på kontakt@medievekst.noNOEN AV VÅRE JOBBER