Fagpressen2020-09-07T14:35:44+00:00

Skreddersydde løsninger for fagpressen

TILPASSET ALLE ENHETER 
Vi gjør ditt magasin tilgjengelig på mobil, lesebrett og pc.

INTERAKTIVT INNHOLD 
Gi leseren økt merverdi; legg inn video bilder, linker og annet interaktivt innhold.

Digital utgave optimalisert for nettbrett og mobil

INNLOGGING
Skreddersydd oppkobling mot din abonnentdatabase.

DIGITALE UTGAVER

Vis frem dine utgaver på alle flattformer

Vi har lang erfaring innen publisistisk virksomhet, og har opparbeidet oss en dyp forståelse av fagpressens pressede marginer. Med fokus på hele produksjonsprosessen kan vi på en kostnadseffektiv måte tilpasse ditt produkt til den relevante kanalen du ønsker. Vi kan hjelpe deg med design, digitalisering, og nettsider.

Vi hjelper deg med hele
økosystemet

Gjør abonnementshåndteringen mindre arbeidskrevende. Med en integrering opp mot nettsiden, din digitale utgave og app får du et automatisk økosystem. I tillegg kan vi hjelpe deg med oppfølging og en effektiv økning av basen. Tilby dine abonnenter papir, mobil, nettbrett og desktop med vår abonnementssystem.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON
TJENESTER

Vi vet fagpressen har begrensede resurser

Med fokus på ditt blad, setter vi sammen bladproduksjon, digitalisering og nettsider som gjør at også du kan komme deg inn i den digitale hverdagen.

Abosystem

Vi hjelper deg med abonnementshåndteringen. Automatiser prosessene og få oversikt. Kundebase med autentisering opp mot din digitale plattform.

Design

Vårt designerteam jobber både med produksjon av bøker, tidsskrifter, magasiner, kataloger og web-baserte løsninger.

Digitalisering

Digitalisering

Gjør ditt magasin tilgjengelig på mobil, lesebrett og pc. Med vår digitale løsning ser ditt innhold alltid bra ut.

Nye nettsider

Nettløsninger

Vi hjelper deg med nettsider tilpasset mobil, og implementerer funksjoner skreddersydd til din industri og brukergruppe. Ved å bruke open source sørger vi for at du får full fleksibilitet i fremtiden.

Lead generering og nye abonnenter

Lead generering

Vi jobber også på ulike prosjekter som setter fokus på lead generering. Trenger du å kvalitetssikre lister, bearbeide salgsmateriell, eller sette opp kampanjer som produserer leads gjennom sosiale medier, så hjelper vi deg med dette.

Salg og kundeservice for fagpressen

Salg & Kundeservice

Vi har lang erfaring med annonsesalg til magasiner, fagtidsskrifter og nettsteder. Med erfaring fra en rekke bransjer kan vi påta oss annonsesalg som en del av vårt tilbud til fagpressen. Vi tilbyr også salg av abonnementer, og annen kundeservice.

HVORDAN VI JOBBER

PRODUKSJON AV INNHOLD

Innhold lastes forløpende opp i vår Dropbox, samt oppdateres i sideplanen. Dette gjør at grafikerne kan jobbe kontinuerlig med magasinet.

OPPSETT AV SIDEPLAN

Vi kombinerer teknologi og grafisk erfaring slik at våre kunder får full innsikt. Gjennom en interaktivt sideplan på nett får redaktøren full oversikt over produksjonen.

Vårt team arbeider på kryss i Adobe Creative Cloud

DIGITAL PRODUKSJON

Når papirutgaven er godkjent og sendt til trykk, ferdigstilles den digitale utgaven. Når magasinet kommer fra trykkeriet er både papir- og digitalutgaven klar for distribusjon.

Bladet sendes til trykk

TILGJENGELIG I APP’en

Det er viktig at redaktøren leser korrektur på den digitale utgaven av magasinet. Når utgaven er godkjent blir den tilgjengelig i magasinets APP på iTunes og Android.

KORREKTUR

Det er viktig at redaktør gjennomfører korrektur på magasinet. Vi sitter sentralt i Oslo som gjør det enkelt å komme innom for en gjennomgang av magasinet.

TILGJENGELIG

Nyhetsbrev sendes ut til leserne om at nytt blad er tilgjengelig.

KONTAKT OSS

Skal vi lage en demo?
Vi hjelper deg gjerne

Vi lager gjerne en demo for deg slik at du kan se hvordan ditt magasin ser ut på vår digitale 3.0 løsning. Last opp en av dine utgaver i PDF-format, så tar vi kontakt når den er klar for gjennomgang.

BEDRIFT:

KONTAKTPERSON:

E-POST:

TELEFON

Vedlegg:

KOM INNOM FOR EN PRAT

Vi holder til i sentrale lokaler midt i Oslo

AVTAL MØTE