Mange fagorganisasjoner og næringsforeninger syntes det er vanskelig å holde orden på sine medlemmer. Gjennom dyre og tunge systemer, eller bruk av «feil» type system, tar ting ofte litt for mye tid og koster litt for mye penger.

Gjør det enkelt å holde orden på dine nye og eksisterende medlemmer. Gjennom Medievekst sitt medlemssystem får du et nyttig verktøy for medlemshåndtering.

Vi gjør det enkelt å knytte opp ulike arrangementer og aktiviteter som reiser, konserter, seminarer og andre tjenester. Dette gjør det mulig å holde oversikt over påmeldinger og betalinger, samt knytte den til riktig medlemsgruppe.

Det er viktig at medlemmene blir sett og hørt. Med et effektivt medlemssystem blir det enkelt og kommuniser med medlemsmassen. Det er enkelt å segmentere dine medlemmer basert ulike kriterier. Dette gjør at du aktivt kan følge opp ønsket gruppe med brev, e-post, SMS eller per telefon.

Vi kan også hjelpe med deg utarbeidelsen av nyhetsbrev, og se på muligheten for at mest mulig blir automatisert.

Gjennom effektiv kommunikasjon mot eksiterende og nye medlemmer vil man aktivt kunne jobbe mot en økt medlemsmasse.

Få enkelt oversikt over betalinger, fornyelser, informasjon og kommunikasjon med dine medlemmer.

Medlemssystemet gjør det enkelt å legge opp til alle aktuelle betalingsmåter for medlemskontingent. Det er fult mulig å bruke tradisjonell faktura på papir i konvolutt, epost med pdf, e faktura, EHF (Elektronisk Handelsformat), kortbetaling, mobil (Vipps, Mcash) og andre nye som måtte dukke opp.

Vi er alltid tilgjengelig for brukerstøtte og rådgivning.

Det jobbes kontinuerlig med systemet for videreutvikling og vedlikehold. Vi lytter gjerne til gode innspill fra våre kunder om funksjonalitet som er viktig for å kunne videreutvikle deres medlemsbase.