Nettsider2020-09-23T12:04:14+00:00

Vi lager dine
responsive nettsider

«Alle» er på nett i dag, og vi hjelper deg med din tilstedeværelse. Sørg for at du alltid har et oppdatert «utstillingsvindu» på nett som er tilpasset alle mobile flater.

KONTAKT OSS

Nye nettsider?
La oss gjøre det sammen

Lurer du på om nettsidene dine trenger en oppdatering, eller er de ikke tilpasset mobile enheter?  Vi jobber med mange ulike bransjer, og vet at brukerflyten kan være forskjellig fra en bransje til en annen. Vi hjelper deg med nettsider som er optimale for å konvertere potensielle kunder.

Kontakt oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Ring oss på 21 62 78 00 eller send oss en e-post på kontakt@medievekst.noTEKNOLOGI

«Open Source» uten lisensavgifter

Medievekst leverer i hovedsak nettløsninger basert på åpne kildekoder som WordPress og Joomla. Dette gjør at våre små og mellomstore kunder ikke blir overrasket over store lisensavgifter.

Har du som kunde større behov og krav til nettsidene eller intranett kan vi levere skreddersydde prosjekter. Sammen med deg kartlegger vi hvordan du kan få et rammeverk som gir dine brukere en optimal opplevelse, og en nettside som konverterer potensielle kunder.

FUNKSJONER

Enkel CMS

Med en plattform som WordPress får du et admin system som gjør det enkelt å holde nettsiden din oppdatert. Vi sørger for at du får den fleksibiliteten du ønsker. På denne måten kan du enkelt utvide eller justere nettsiden din.

Mobiltilpasset

Vi bygger dine nettsider slik at de er tilpasset alle enheter; mobil, lesebrett og pc. Google har også lagt opp til en «mobile first» strategi som prioriterer mobile nettsider i sitt søk. Tradisjonelle «pc»-nettsider holder derfor ikke lenge

SEO

Ved oppsett av nettsider sørger vi for at de tekniske rammene for optimalisering er på plass. Vi kan også utføre vurderinger av nettsiden og jobbe kontinuerlig med å skape målrettet besøk. Basert på analyser kommer vi med forslag på hvordan din bedrift kan kommunisere bedre og mer effektivt på nett.

Nyhetsbrev

Bruker du nyhetsbrev som en aktiv kommunikasjonskanal? Utnytt mulighetene som finnes gjennom e-post kampanjer. Sammen utformer vi et design som appellerer til din målgruppe, automatiserer prosesser og hjelper til med håndtering av distribusjonslister.

Lukket innhold

Ønsker du å legge ut saker som krever innlogging, gjør vi det enkelt for deg å velge hva som skal være lukket innhold. Har du en abonnement database kan vi sette opp API som gjør det enkelt for de riktige brukerne å få tilgang.

Support

Når nettsidene er lansert følger vi deg opp gjennom vedlikehold av din plattform, og installerte plugins. Dette sørger for en kontinuerlig oppdatering av nettsiden, og at alt fungerer optimalt.

NETTBUTIKK

Gjør det enkelt for potensielle kunder,
vis frem dine produkter på nett

Tilpasset design

Når vi setter opp dine produktsider sørger vi for et responsivt design. Dette gjør det enkelt også for mobile kunder.

Database

Bygg en sikker database som du kan bruke til markedsføring og promotering.

Betaling

Gjør det mulig å betale for varer gjennom løsninger som Stripe eller PayPal. Vi kan også sette opp en integrering med egen kortløsning.

API

Integrasjoner mellom dine ulike systemer som varelager, betalingstjenester, økonomi og andre relevante systemer.

Har du lyst på nye nettsider?
La oss ta en prat. Ring oss på 21 62 78 00

SEND OSS EN MAIL
NOEN AV VÅRE JOBBER