GI KUNDEN EN HELHETLIG OPPLEVELSE PÅ NETT

Gjør det enklere å velge deg som leverandør

Industri2020-09-04T09:29:49+00:00

Vi fokuserer på nettløsninger for industrielle bedrifter

Gjør det enkelt for potensielle kunder å finne det de er på jakt etter. Mange industrielle bedrifter tror det holder å nevne sine prosesser og produkter, og at kunden vil ringe for mer informasjon. I dag leter brukere ofte etter informasjon slik at de kan ta en avgjørelse før de tar kontakt. Det er derfor viktig å inkludere produktkataloger, kvalitetsbilder, beskrivelser og spesifiseringer på nettsiden. Få en løsning som passer din industri.

BILDER & VIDEO

Bilder av ansatte , produkter og situasjonsbilder. Vi hjelper deg med bilder som er representativ for din bedrift.

NETTBUTIKK

Stadig flere starter handleprosessen på nett. Enkelt å komme i gang med nettbutikk som gir kundene dine fleksibilitet.

NETTSIDER

Nettsider tilpasset alle enheter. Inkluder aktuelt innhold som tekst og foto, digitale kataloger, og annet tilpasset funksjonalitet.

BILDER & VIDEO

Det er estimert at 84% av markedskommunikasjon vil være visuell innen 2018.  Det er derfor viktig med egne bilder som viser frem din bedrift, og som forbedrer brukeropplevelsen på nett.  Gode bilder til innholdet du bruker på nett får i tillegg 94% flere visninger enn ren tekst.

FOR MER INFORMASJON

TA KONTAKT

PORTRETTBILDER

SITUASJONSBILDER

NETTBUTIKK

.
Skillet mellom salgskanalene viskes i stadig større grad ut, og stadig flere starter handleprosessen på nettet. Det er derfor viktig å gi kunden en upåklagelig opplevelse, uavhengig av enhet og kanal.

  • Gi kunden en forbedret nettopplevelse
  • Få en enkel og brukervennlig oppstart
  • Tilrettelagt for utvikling og vekst
  • Kan integreres på eksisterende nettside, eller lansere som en egen nettbutikk

Effektiviser hverdagen for dine kunder. Sett opp en kostnadseffektiv løsning ved å etablere en nettbutikk.

FOR MER INFORMASJON

TA KONTAKT

NETTSIDER

En innkjøper gjør i snitt 12 «nettsøk» før en bedrift kontaktes, og nesten 65% sitter igjen frustrerte etter varierende opplevelser på nett. Med responsive nettsider gjør du det enkelt å hente frem informasjon om deg på mobil, pc og nettbrett.

Brukeropplevelsen gjennom gode nettsider er med på å trygge dine kunders inntrykk av deg som leverandør. Med relevant innhold, og en SEO vennlig nettside gjør du deg synlig på nett.

Oppfyller dine nettsider kravene om universell utforming?

Nettløsninger må oppfylle 35 av 61 suksesskriterier i standarden WCAG 2.0, retningslinjer for tilgjengelig webinnhold. Vi sørger for at universell utforming er en naturlig del av vår prosjektutvikling.  Norge er det Difi som har ansvar for å følge opp forskriften.  Du kan lese mer om universell utformingDifi sine nettsider.

FOR MER INFORMASJON

TA KONTAKT

ØNSKER DU EN PRAT OM DINE MULIGHETER?

Kontakt oss for en uformell samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dine digitale løsninger for din industri.

SEND OSS EN E-POST