OPTIMALISER BRUKEN AV DINE RESURSER

Reduser risiko og kostnad ved å la oss i MedieVekst håndtere dine abonnenter. Vi sørger for vedlikehold av eksisterende base, samt setter fokus på å øke antall abonnenter. I samarbeid med deg kan vi sette opp kampanjer og aktiviteter som gjør at flere abonnenter finner veien til ditt innhold.


KUNDESERVICE


Ta vare på dine abonnenter

Gjennom effektive arbeidsprosesser får du en kostnadseffektiv måte å jobbe med fornyelser av abonnement. Vi i MedieVekst hjelper deg med oppfølgingen av eksisterende abonnenter, samt salg av nye abonnement. Vi håndterer henvendelser, start, stopp, endringer og purringer. Dette inkluderer også utarbeidelse av distribusjonslister og alt annet som hører naturlig til abonnementservice.

Benytter du våre systemer, holder vi de automatisk oppdatert med riktig informasjon. Har du et annet system, leverer vi rapporter som gjør at du kan lese det inn i ditt eget system.
Vi har mange års erfaring innen kundeservice, og vet det er viktig med riktig oppfølging av kundene. Vi har også gode rapporteringsverktøy som holder deg oppdatert. Vi hjelper til med responstelefon, salg av abonnement, e-posthevendelser og generelle kundehenvendelser.

• Besvarelse av kundehenvendelser på mail eller telefon
• Oppstart av nye abonnement
• Fakturering av abonnement
• Oppdatering av abonnentens informasjon
• Kommunikasjon
• Betalingsoppfølging
Kommuniserer du effektivt med din målgruppe? Vi hjelper deg med skreddersydde design på ditt nyhetsbrev, integrering mot ønskede systemer, og automatisering av prosesser. Sørg for at du bruker nyhetsbrevet som en effektiv lead generator.

Nyhetsbrev er også en nyttig kommunikasjonskanal mot eksisterende kunder. Hold dine kunder oppdatert om interessant innhold, og bygg en sterkere posisjon innenfor ditt fagfelt.

SPØRSMÅL? RING OSS PÅ 77 78 10 10SALG


Øk din ROI gjennom målrettet arbeid

Den digitale hverdagen betyr også muligheter for kreative løsninger på kryss av dine løsninger. Vi kan hjelpe deg med annonsesalget, og kommer gjerne med innspill på hvordan du kan gi annonsørene ulike type annonseløsninger. Med din forståelse av målgruppen, og vår erfaring fra medieverden kan vi sammen komme opp med spennende løsninger på kryss av dine plattformer. Med et designerteam i ryggen kan vi også bistå med produksjon av annonser, utforming av digitale bannere og medieplaner på print og digitalt.
Vi jobber også på ulike prosjekter som setter fokus på lead generering. Trenger du å kvalitetssikre lister, bearbeide salgsmateriell, eller sette opp kampanjer som produserer leads gjennom sosiale medier, så hjelper vi deg med dette.

Med en «lead generering» tilnærming kan vi sørge for at du bruker tid med de riktige kundene, og kan være ute i flest mulig møter. Som øker suksessraten til dine egne selgere.
Bruk dagens digitale plattform til din fordel. Vi hjelper deg å bruke sosiale medier som en effektiv salgskanal. Med målrettet markedsføringskampanjer lager vi landingsider, integrasjon med systemer og optimaliserer for best mulig resultat.

Rådfør deg med oss om hvordan du kan få mest mulig ut av kanaler som Facebook, Google og andre digitale kanaler.