Magasiner2020-09-04T08:26:17+00:00

Vi publiserer en rekke
nisjemagasiner

Som publisist og innholdsprodusent innen ulike nisjer opparbeider vi oss dyp innsikt innen bladproduksjon. Våre lesere og abonnenter har stadig større forventninger, og vi må derfor produsere relevant innhold og gode tekniske løsninger.

FISKERINÆRINGEN

NORWAY EXPORTS

Norway Exports har siden 1957 publisert magasiner om norske eksporttrender og ledende norske eksportører for et internasjonalt marked. Med sektorrelaterte utgaver holder vi det internasjonale markedet oppdatert med markedstrender og ledende eksportører innen bransjen.

LES MER

KYSTMAGASINET

Kystmagasinet  fungerer som et informasjonbindeledd mellom fiskerinæringen og leverandørindustrien, og gis ut 9 ganger årlig. Magasinet er nå inne i sitt 18. driftsår.

LES MER

PISCUS NYTT

Piscus Nytt er et medlemsblad for piscus.no – en oversikt over fiskerinæringen i Norge. Her kan man lese siste nytt om utstyrsleverandører og andre aktører som jobber opp mot fiskerinæringen.

LES MER
REISELIV

REIS

Magasinet REIS er et av de ledende reisemagasinene i Skandinavia. Siden 1985 har vi gått i dypet i den reisendes og destinasjonens sjel. Vi tilbyr den erfarne reisende inspirasjon og informasjon fra hele verden.

LES MER

TRAVEL NEWS

Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen. Få med deg stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

LES MER
SPORT

PADLING

Det eneste magasinet i Norge som omhandler kun padling og padleopplevelser. Med 6 utgaver årlig kan du få med deg bl.a. våre turartikler, testing av kajakker og utstyr, samt sikkerhetsrelaterte artikler.

LES MER

SYKKELMAGASINET

Bak Sykkelmagasinet står skribenter med stor lidenskap for sykkelsporten, dens kulturelle betydning og mangfoldige arv. Reportasjer, intervju, features og testartikler er skrevet for syklisten som vil berike seg og lære mer om sporten de elsker.

LES MER

SKISPORT

Magasinet inneholder gode artikler fra skimiljøet, samt tester og utstyrsnyheter som gir leseren inspirasjon og kunnskap til å bli en enda bedre skiløper. Vi har faste treningstips for ungdom, nybegynnere og turløpere, og setter også fokus på kosthold. Les motiverende portretter med kjente skistjerner og unge talenter.

LES MER

FRIIDRETT

å med deg portrettintervjuer, tester av utstyr, treningstips og mye mer. Vårt mål er å være et inspirerende blad som gir deg motivasjon igjennom, og utenfor, friidrettssesongen.

LES MER

VEIVALG

Vi holder deg oppdatert på O-miljøet. Få med deg portrettintervjuer, aktuelle saker, tester av utstyr, treningstips og mye mer. Vårt mål er å være et inspirerende blad som gir deg motivasjon igjennom, og utenfor, orienteringssesongen.

.

LES MER
ANNET

VIN & BRENNEVIN

Magasinet Vin&Brennevin kommer ut 4 ganger i året, og gir deg vintester fra diverse vinsmaking, reisetips for vinglade, mat som passer til ulike viner, og diverse tips relatert til mat og vin.

LES MER