OM MEDIEVEKST


Med 20 års erfaring innen bladbransjen har vi fått være med på en spennende reise innen salg, abonnenthåndtering, systemutvikling og administrasjon.

Vår historie begynte med telefonsalg på begynnelsen av 90-tallet, og som fortsatt med systemutvikling, hosting og nå er vi på full vei inn i den digitale satsningen.

På lik linje som vi så et stort behov for rådgivning for salg og abonnement i markedet den gang, ser vi fortsatt behovet når man nå står over den digitale utfordringen på bladsiden.

OM VÅRE KUNDER


Gjennom årene har vi samlet kunder fra både inn- og utland. Hovedfokuset ligger mot bransjer som dagsaviser, ukepresse og fagpresse.

Med stort fokus på abonnenter og medlemmer i markedet, har vi også jobbet med andre kunder fra bygg, helse og IT bransjen.

Vårt hovedfokus er alltid at våre kunder skal få god oppfølging, uansett størrelse.

OM VÅRE TJENESTER


Vi hjelper til med salg, prospektering og kundeservice på vegne av bedrifter og organisasjoner. Noen ønsker rene prospektering og salgsoppdrag, mens andre ønsker at vi skal hjelpe til med alt av medlems- og abonnenthåndtering.

Med vår digitale satsning ligger vi i front når det gjelder digitale tjenester. I forbindelsen med sammenslåingen med Media Digital kan vi nå tilby hele verdikjeden fra administrasjonssystem, håndtering, visningsplattformen, kampanjer og annen digital markedsføring. Les mer

Ring oss på 21 62 78 00

Eller send oss en mail på kontakt@medievekst.no