Våre prosjekter2020-09-07T14:33:02+00:00

ET KNIPPE KUNDECASER

Ta en titt på noen av våre ferdigstilte prosjekter innen nettsider, digitalisering, app produksjon og print design.

VÅRE KUNDER

Våre kunder er i hovedsak B2B-rettet, og veldig opptatt av det de driver med innen sin bransje.

Siden vi også er veldig opptatt av det vi driver med, får vi til et bra samarbeid om hvilke løsninger som passer best for den aktuelle bransjen.

Vi er svært fornøyde med å bruke Media Digital AS som vår partner på digitale tjenester og innholdsproduksjon. Jobbene de gjør for oss leveres til rett tid og til avtalt pris.

Vi er svært fornøyde med vårt samarbeid med Medievekst AS. Gjennom sin brede kompetanse vet selskapet hvordan de kan løfte sine kunders digitale produkter ytterligere. I tillegg har Medievekst både stor innsikt i reiselivsnæringen samt lang erfaring med innholdsproduksjon, noe som kommer tydelig til uttrykk i de tjenestene vi kjøper fra dem. Dette gjør Medievekst til en perfekt partner for oss.

Erlend Ellingsen, Kommunikasjonsdirektør - First Hotels
2017-11-27T17:16:15+00:00

Norskog

Modernisering av nettsider gjennom en omstrukturering av innhold kombinert med ny plattform Norskog, en medlemsorganisasjon for skogeiere, satt med flere nettsider og mye innhold de ikke helt hadde oversikt over. Som en aktiv organisasjon [...]

2016-11-04T10:16:33+00:00

Vårt arbeid med Palmer Group

Palmer Group er en vinimportør som arbeider med Vinmonopolet, HoReCa og bedrifts-markedet. Med 30 listeføringer hos Vinmonopolet, innhold som skulle skreddersys mot HoReCa markedet, og ønsker om en markedskanal mot den vanlige bruker, innledet vi et spennende prosjekt med Palmer.

2016-05-04T10:18:30+00:00

Hans H Schive

Hans H Schive er en leverandør av batteripakker spesialtilpasset kundens behov. Bedriften henvender seg til kunder innenfor mange ulike bransjer, blant annet offshore, maritim, industri og forsvar. For å vise fram den brede kompetansen bedriften [...]

SEND E-POST

Ta gjerne kontakt med oss!

Vi hjelper deg med design, innhold og web.
SEND E-POST