Flow-Teknikk2020-09-04T10:56:25+00:00

Project Description

FLow-Teknikk nettsider

Forbedret produktpresentasjon og kundekontakt med ny nettside

Flow-Teknikk ønsket seg en nettside som de kunne bruke aktivt i produktsalg. Ordren ble derfor en ny og responsiv nettside med gode verktøy for produktpresentasjon og kundekommunikasjon.

Flow-Teknikk leverer prosessinstrumenter til norsk industri, forskning og offshore. Med i underkant av 200 produkter kreves det en tydelig struktur av nettsider for at kunder skal kunne finne det de leter etter.

Brukerreise til produkter

På gammel nettside var strukturen av produktergrupper utydelig og brukerreisen komplisert med behov for mange klikk. Sidene var heller ikke mobiltilpassede.

For å finne løsning på dette jobbet Medievekst tett med kunde for å finne en god produktstruktur dere alle produkter ble plassert i tydelige kategorier. Produkter kan vises flere steder, men det skal ikke på noe tidspunkt i brukerreisen være uklart hvor man er.

For å lede brukeren inn på produktlister og -sider, ble det laget til rette flere ulike måter å klikke seg inn til riktig sted. Både gjennom en bred hovedmeny i toppen av siden, kategorilister med bilder på framsiden og via mulighet for å navigere via sin bransje.

Produktsider med god plass til detaljer

Produktsalg til industrien krever at man gjør viktige produktdetaljer tilgjengelig. Dette inkluderer tekniske detaljer, bilder, tydelig kategorisering og informasjon om bruk. Produktsidene på flow.no ble laget med bildegalleri, tydelig produktnavn, lenke til videre produktdokumenter og lenke til kategorier. Sidene legger til rette for enkel navigering tilbake til kategori, valgfri mengde informasjon, store bilder og enkel interessehenvendelse.

Sømløs mobiltilpasning

Flow-Teknikks nye nettsider er responsive og er dermed tilpasset bruk fra alle typer enheter. Om besøk til nettsider skjer fra arbeidssted offshore eller fra kontor-pc, så finner man like enkelt den informasjonen man er interessert i.

Meny flow
Produktkategorier
produktkategori Flow
Kontaktmuligheter flow.no

Enkel kommunikasjon

Siden Flow-Teknikk ikke har en produktportefølje som er tilgjengelig for å nettordre, var det sentralt å få på plass gode muligheter for kundekommunikasjon. Mange kunder ønsker spesialtilpasninger og enkle kontaktmetoder som tilrettelegger for hurtig svar.

Det ble derfor laget 3 enkle kontaktmåter:

  • Live chat som viser når noen er logget på og sender som melding om ingen er logget på
  • Et valg om å sende produktforespørsel på hvert produkt
  • Kontaktskjema

På denne måten gjør man kommunikasjon mellom potensiell kunde og bedrift svært enkel. Løsningene senker også terskelen for å ta kontakt.