Konsulentguiden2018-06-06T13:31:51+00:00

Project Description

nye nettsider for Konsulentguiden

Nye nettsider som også har et bedriftsregister

Konsulentguiden lager i dag rapporter innen kundetilfredshet hos konsulentselskaper innen IT og bedriftsrådgivning.  Med en utdatert plattform som hadde lite rom for justeringer, og en dårlig fremstilling av redaksjonelt innhold, ønsket de seg en ny portal.

Oppføring av relevante bedrifter

Konsulentguiden satt allerede på mye innhold som kunne brukes i et nytt og moderne portal konsept. Utgangspunktet for prosjektet var å bygge en plattform som var skalerbar, og som hadde et enkelt administrasjonssystem. Det var også viktig med en kombinasjon av bedriftsoppføring og redaksjonelt og kommersielt innhold.

WordPress kombinert med egenutvikling

Løsningen ble en kombinasjon av WordPress og en egenutviklet plugin som styrer vektingen av bedriftenes oppføring. Dette gir en fleksibel plattform med muligheten for redaksjonelle tilpasninger, uten at man må gjøre store endringer i kodeverket.

Bedriftene vil få sine unike profiler med redaksjonelt innhold, bilder, video, og annen relevant data hentet fra konsulentguidens database. Dette kan kombineres med kundeevalueringer, resultater fra rapporter utarbeidet av Konsulentguiden, eller annet unik informasjon.

Kommunikasjonsrådgiving - Konsulentguiden

Et skalerbart univers

Denne fleksibiliteten gjør det mulig å bygge et eget univers rundt hver kategori, uten store utviklingsprosjekter.  Kunden kan selv legge til moduler og widgets på en enkel måte.  Bedrifter kan bygge synlighet gjennom bedriftsprofiler, pressemeldinger og annonsering.

Gjennom en integrering av bedriftsinformasjon og redaksjonelt innhold vil brukeren få tilgang til relevant nisjeinformasjon. Konsulentguiden.no vil utarbeide en portal som blir naturlig samlingssted for informasjon relevant til konsulentbransjen.