Medium2019-07-04T13:59:23+00:00

Project Description

Prosjekt

Kunde: Medium
Prosjekt: Nettside, Abonnementssystem
År: 2018

Medium er et blad som byr på virkeligheten du ikke kan se med det blotte øye. Gjennom sin nye nettside, mittmedium.no, byr de på inspirasjonskilden for kropp og sjel. Bladet kommer ut 6 ganger i året, og det populære årshoroskopet utgis hver høst.

Siden 2005 har Medium etablert seg som et viktig blad for alle som er interesserte i alternative tema, spiritualitet, helse og personlig utvikling.

Nye nettsider

Som en kunde på abonnementssystem, ønsket Medium å gi kundene sine muligheten for å lese innhold på nettsiden og som en digital utgave. I den forbindelse laget vi en ny nettside, mittmedium.no. Med et rent design som gir muligheten for å kombinere innhold og annonser satte man opp en ny nettside på WordPress. Som en totalkunde var det enkelt å koble nett mot abonnementsdatabasen.

Pluss artikler

For å kunne gi leserne sine valget om hvordan innholdet skal konsumeres, har Medium koblet sammen abonnementsystemet med nettsiden. Dette gjør at de enkelt kan velge hvilke artikler som skal legges bak en betalingsmur, og dermed være unikt innhold for abonnentene. Gjennom Min Side kan abonnenten administrere sin egen profil. I tillegg bruker Medium Min Side som en salgskanal hvor nye abonnenter enkelt kan bestille den type abonnement de ønsker, enten print, digitalt eller en kombinasjon. 

Papir fortsatt viktig

Selv om Medium er på full fart inn i den digitale transformasjonen, er papirutgaven fortsatt en viktig del av tilbudet til deres lesere.