Norges Rugbyforbund2020-10-12T13:15:29+00:00

Project Description

Ny moderne nettside med oppdatert struktur og design

Norges Rugbyforbund ønsket seg et mer moderne uttrykk på sine nettsider. Med et brennende engasjement for sporten, ønsket de å vise at Rugbyforbundet er en av verdens største idretter.

Hovedfokuset skulle ligge på rekruttering av nye medlemmer, hvor bruk av gode bilder og video skulle bidra til dette.

Glede – Respekt – Samhold

Rugbyklubbene

Klubbene utgjør det lokale grunnplanet i idrettsorganisasjonen, og i dag teller vi ca 30 aktive klubber eller lag spredt over hele Norge. Her får blant annet alle klubbene i NRF sin egen side, der de kan presentere sin klubb for potensielle medlemmer med både treningstider, videoer, nyheter og annet.

De tilbyr også rullestolrugby som er den hurtigst voksende lagidretten for mennesker med funksjonsnedsettelser. Norges Rugbyforbund ønsker alle, uavhengig av gren, velkommen.

API fra Turneringsadmin

Som en viktig del av nettsiden var det et ønske fra kunde å vise både kamper og turneringer på siden. Dette løste vi ved å hente ut data fra Norges Idrettsforbund via deres API`er, og tilpasset dataen etter Rugby sitt eget ønske.

«Vi er veldig fornøyd med våre nye nettsider: Medievekst har vært med oss i hele prosessen fra idefase, til ferdig nettsider. Vi ønsket å vise idretten frem for nye potensielle medlemmer, og gjøre det enkelt å bli med på ulike rugbyaktiviteter.

I tillegg ønsket vi en nettside som knyttet sammen våre klubber rundt om i landet, og at nettsiden hadde funksjonalitet til å hente inn API fra ulike leverandører i forhold til påmelding til arrangement, kamper og resultatlister.

Vi opplever at nettsiden er et flott utstillingsvindu for vår idrett og at våre medlemsklubber og tillitsvalgte er stolte av å vise frem rugby via sidene.  Vi gleder oss til å bygge nettsiden videre i samarbeid med Medievekst, der vi blant annet skal jobbe videre med implementering av streaming av våre kamper på topp og breddenivå.»

Anne Cathrine Røste,  Generalsekretær Norges Rugbyforbund