Northern Seafood2020-09-04T10:59:43+00:00

Project Description

Magasinet Northern Seafood er et blad for kjøpere, selgere og prosessorer og finnes bare i engelsk utgave. Northern Seafood, som opprinnelig var et messeblad, kommer ut tre ganger i året og markedsfører hele Norden.  Medievekst produserer innholdet, oversetter artikler fra norsk til engelsk og gjør designet. Northern Seafood har også en nettside hvor du kan søke etter nyheter. Og magasinet har en digital utgave som fokuserer mye på digital distribusjon over hele verden. Northern Seafood har per dags dato cirka 7000 brukere på verdensbasis.

INNHOLD

Northern Seafood markedsfører sjømat fra hele Norden. I magasinet kan du lese innsiktsfulle reportasjer fra ulike sjømatmesser i nesten hele verden, du kan lese om fiskeoppdrett og om bærekraftig fiske. Northern Seafood bringer også nyheter fra næringen, det være seg nye markeder for norsk sild og makrell i Egypt eller om en snøkrabbeinvasjon som skaper ny næring i Barentshavet.

DESIGN

Vi designer og produserer de tre årlige utgavene av Northern Seafood. I tillegg til design og produksjon produserer vi også tekst og skaffer bilder samt oversetter alle artiklene fra norsk til engelsk. Magasinet finnes nemlig bare i engelsk utgave.

DIGITAL

Vi har laget en leservennlig utgave av Northern Seafood for nettbrett. For magasinet er det viktig å få distribusjonskostnadene redusert gjennom digital distribusjon. Den digitale utgaven fokuserer mye på digital distribusjon over hele verden og har per dags dato cirka 7000 brukere på verdensbasis.

Project Details

Categories:

Project URL:

Se nettside