Padling2020-09-04T11:00:34+00:00

Project Description

Medievekst produserer bladet Padling hvor du finner alt du trenger å vite om padling og kajakker. Som kjøper eller abonnent får du praktiske råd og vink om padling og du kan til og med lære teknikk via bladet. For dette er bladet både for den som bruker padling som mosjon, trening eller den som søker kajakkeventyr i særklasse. Som for eksempel padling mellom isfjell langs kysten av Grønland. Padling har både en papir- og en digital utgave for lesebrett. Magasinet Padling har fått ny nettside hvor det er utviklet ny plattform. Nettsiden blir oppdatert kontinuerlig med tester av kajakker og utstyr i tillegg til artikler og reportasjer som før har stått på trykk. Nytt på hjemmesiden er også et forum gjennom Facebook: padlesiden. Her kan du logge deg inn og kommentere oss eller diskutere padletemaer med andre.

INNHOLD

Vi skriver artiklene, ordner bilder og gjennomfører tester på varer og produkter.  I bladet finner du derfor alt du trenger å vite om padling og kajakker. Vi gir både praktiske råd og vink om padling og du kan til og med lære padleteknikk via bladet. Som for eksempel kunsten å padle fremover. For dette er bladet både for den som bruker padling som mosjon, trening eller den som søker kajakkeventyr i særklasse. Som for eksempel padling mellom isfjell langs kysten av Grønland eller legge ut på langtur alene.

WEB

Vi redesignet nettsidene sommeren 2015. Nettsiden blir oppdatert kontinuerlig med tester av kajakker og utstyr i tillegg til artikler og reportasjer som før har stått på trykk. Nytt på hjemmesiden er også et forum gjennom Facebook: padlesiden. Her kan du logge deg inn og kommentere oss eller diskutere padletemaer med andre.

DESIGN

Vi designer og gjør hele produksjonsprosessen til papirutgaven samt tilpasser magasinet til lesebrett sammen med Padling. Vi produserer både tekst, skaffer bilder og tilbyr journalister og fotografer som er eksperter innen fagområdet.

DIGITAL

Siden Padling ønsker å gi sine papirkunder en digital løsning har vi laget en digital utgave spesielt tilpasset lesebrettet. Dermed gir vi brukerne en optimal digital leseropplevelse. Gjennom den digitale løsningen får leserne tilgang på interaktivt innhold som for eksempel videoer, bilde-stream og sosiale medier.

Project Details

Skills Needed:

Project URL:

Se nettside