Travel News2020-09-07T14:31:09+00:00

Project Description

Travel News har i 20 år holdt leserne sine oppdatert om det som skjer i alle deler av reiselivet. Her kan du lese om alt fra reisebyråer, hoteller, flyselskaper, charterturer til turoperatører. Eller om Grand Travel Awards, den store årlige festen innen reiselivsbransjen som Travel News står bak. Det var derfor viktig for Travel News å nå ut til leseren med all sitt innhold, også gjennom ulike kanaler. Ved å samle hele prosessen fra design til sluttproduksjon, har Travel News fått ulike flater å distribuere på.

DESIGN

Sammen med Travel News designer og produserer vi 8 utgaver i året. I bladet kan du lese innsiktsfulle intervjuer med aktører innenfor reiselivsbransjen, det være seg skipsreder Atle Brynestad som forteller om sine luksuscruisere eller Kristin Krohn Devold som forteller hvordan det er å være direktør for reiseliv i Norges Handelsorganisasjon (NHO). Her jobber vi med skribenter som er blant kremen av norske reiselivsjournalister.

DIGITALT

I tillegg til at Travel News kommer ut på papir, har vi laget en digital utgave. I den digitale utgaven av Travel News har vi tilpasset designet til lesebrett. Dette gjør at vi gir leseren en optimal brukeropplevelse tilpasset den enheten bladet leses på.

Gjennom den digitale løsningen kan Travel News tilby sine lesere interaktivt innhold som video, linker, bilde stream, sosiale medier og m.m.

WEB

I løpet av sommeren 2015 ble Travel News utstyrt med en ny og spenstig nettside. På travelnews.no ble det laget ny logo og layout. Opplevelsen og inntrykkene brukeren sitter igjen med er like viktig på nett, som i sin reiselivs-hverdag. I tillegg integrerte vi et nyhetsbrev som går ut hver morgen. Nyhetsbrevet plukker automatisk ut de nyeste artiklene redaksjonen har lagt til, slik at man effektiviserer arbeidsprosessene.

Det å kunne bruke Travel News som en effektiv annonsekanal er viktig, sidene ble derfor satt opp med Google Double-Click. Dette gjør at man enkelt får styrt bannere på de ulike områdene av nettsiden, samt synliggjort utvalgte bannere i nyhetsbrevet.

Click edit button to change this text.

Project Details

Skills Needed:

Project URL:

Se digital utgave

Copyright:

Fra Travel News