Vi hjelper deg med hele økosystemet

 
Vi kan hjelpe deg med hele verdikjeden knyttet opp mot abonnentene dine. Med et effektivt system i bunn får du oversikt over alle abonnentene dine, og hvem som skal ha tilgang til hvilke plattform.

Vi gjør det enkelt å håndtere abonnenter på papir, digitalt og nett. Med en integrering opp mot nettsiden, din digitale utgave og app får du et automatisk økosystem. I tillegg kan vi hjelpe deg med oppfølging og en effektiv økning av basen.
 

FÅ OVERSIKT OVER ABONNENTENE DINE


Med vårt abonnementssystem er du klar for en digital fremtid. Vi hjelper deg med håndteringen av både tradisjonelt papir og digitale tjenester. Dine digitale produkter kan operere helt uavhengig av periodene som brukes for papir. Benytt deg av dag, måned, år eller annen periode. Du kan også lukke innholdet på nettsiden din, og selge enkeltartikler om det er ønsket strategi.

Vi skreddersyr også adgangskontroll for det digitale, basert på ID/passord eller IP adresse. LES MER

VIS FREM DITT MAGASIN I FLERE KANALER


Hvilke plattformer er du tilstede på i dag? Vi hjelper deg med din digitale satsning, og gjør magasinet ditt tilgjengelig både på mobil, nettbrett og pc. Med vår visningsplattform får du et magasin som ser lekkert ut i alle kanaler, og som er optimalisert for mobil og lesebrett.

Ønsker du en egen APP, kan vi også bistå med dette. Her kan dine lesere alltid ha tilgang til arkivet, og muligheten for å lese utgavene også når internett skulle være utilgjengelig. LES MER

FØLG OPP DINE ABONNENTER


Sørg for at abonnentene dine har et effektivt kontaktpunkt når det gjelder spørsmål og tilbakemeldinger. Du velger selv hvor mye av kundeservicen vi skal gjøre, og alt håndteres under ditt merkenavn slik at abonnenten kun forholder seg til ditt kjente merkenavn.

Vi sender full rapportering tilbake til deg, og sørger for å holde databasen din oppdatert med riktig informasjon. På en kostnadseffektiv måte kan du gi dine abonnenter riktig oppfølging.
LES MER

FOKUS PÅ ØKNING AV ABONNENTMASSEN


MedieVekst har snart 20 års erfaring i salg, både mot konsument og bedriftsmarkedet. Vi kan være behjelpelig med salg av annonser og abonnement.

Med et gradvis skifte mot «abonnent økonomi» er det viktig å kunne øke abonnentmassen. Vi bistår med rådgivning om hvordan du kan bruke ulike kanaler for økt markedsføring. Sett opp kampanjer i sosiale medier og på Google.
LES MER

ENKELT HÅNDTERE MEDLEMMER


Hold orden på dine medlemmer ved å samle de i et felles system. Gjennom vårt medlemssystem får du et nytteverktøy som effektiviserer arbeidet med medlemmene.

Du har muligheten til å knytte opp arrangementer og aktiviteter, kommunisere effektivt med medlemmene, samt integrere en betalingsløsning som gjør at du kan håndtere den økonomiske delen på en tidseffektiv måte.
LES MER

EN SAMLET KUNDEBASE


En kundebase bestående av kunder, tidligere kunder og potensielle kunder. Gjør CRM basen til en samlet oversikt over alle dine aktiviteter og rapporteringer. I dag har vi ofte data spredd over ulike systemer og plattformer. Ved å samle alt på et sted vil man kunne automatisere prosesser, utføre kryss salg, oppdatere data, utarbeide rapporter med mer.
LES MER

RING OSS PÅ 77 78 10 10


CRM System

Alt på ett sted. En plattform for å organisere og registrere aktiviteter med potensielle og eksisterende kunder. Med en felles base har du et effektivt verktøy for kryss salg.

Lær mer...

Abonnement håndtering

Gjør det enkelt å holde orden på dine nye og eksisterende medlemmer. Få enkelt oversikt over betalinger, fornyelser, informasjon og kommunikasjonen med dine medlemmer. Kombiner med tilleggsprodukter som medlemsreiser og events.

Lær mer...

Medlemshåndtering

I dag befinner abonnenten seg på ulike plattformer, og man må ha et system som håndterer både papirutgaver, digitale utgaver med adgangskontroll, og tidsbasert tilgang på nett. Vi hjelper deg med håndtering av abonnenter, fornyelser, utgivelseskalender og automatisering.

Lær mer...

Kundeservice

Vi hjelper deg å gi abonnentene riktig oppfølging. La oss håndtere hevendelser, oppfølging av nye og eksisterende abonnenter, betalingsoppføling, lead generering og annonsesalg.

Lær mer...