Vi leverer hele verdikjeden

Vi håndterer abonnentene, systemet, oppfølgingen og den digitale visningsplattformen

database21

ABONNENTSYSTEM

Få oversikt over abonnentene dine i et samlet system
abonnenthåndtering2

ADGANGSKONTROLL

Sørg for at abonnentene får tilgang til de rette plattformene
mobil slide3

DIGITAL UTGAVE

Gjør ditt magasin lesbar på mobil og nettbrett
kundeservice4

KUNDESERVICE

Sørg for at abonnentene blir fulgt opp

I dag befinner abonnenten seg på ulike plattformer, og man må ha et system som håndterer både papirutgaver, digitale utgaver med adgangskontroll, og tidsbasert tilgang på nettsiden. Vi gir deg muligheten til å enkelt kunne segmentere abonnementsproduktene dine, uavhengig av papirutgaven. Dette gjør det enkelt å satse digitalt.

I det digitale miljøet følger ikke alltid abonnentene periodene til papirutgaven. Vi syntes derfor det er viktig at du har et system som byr på muligheter for ulike digitale produkter.

Hos oss kan du bundle ulike produkter slik at akkurat din målgruppe får det de ønsker. Du kan selger papirutgaver, digitale utgaver, enkelt artikler på nett, periodisert innhold m.m.

Ønsker du betalt for innholdet ditt, må man ha en form for autentisering når du lukker innholdet ditt. Vi har en løsning som skreddersyr autentiseringen mellom digitalt innhold og abonnentdatabasen din. Ønsker du å ha et eget digitalt magasin, APP, eller lukket innhold på nettsiden din har vi løsningen for dette. Gjennom brukeridentifiserings om e-post eller IP adresse får abonnenten enkelt tilgang, og du beholder alt i en database.

I en travel hverdag er det viktig at mest mulig er automatisert. Vi setter opp API slik at nye abonnenter kan registrere seg på din nettside, få en informasjonsmail, og direkte tilgang til din digitale utgave. All data oppdateres i din database slik at relevante abonnenter også får papirutgaven av magasinet.

Vi sørger for at systemene kommuniserer slik at dine abonnenter får en sømløs opplevelse, og forholder seg til ditt merkenavn hele veien.

Få på plass et digitalt økosystem hvor abonnentene holdes oppdatert når ny digital utgave er tilgjengelig i APP’en, kan enkelt fornye passord og oppdatere kundeinformasjon, uten at det gir merarbeid for deg.

Har du et godt blad med stort potensiale for å øke abonnentbasen? Vi hjelper deg med salg av abonnement, oppfølging av fornyelser, betalingspåminnelser og generell kommunikasjon mot abonnementene.

Det skal være enkelt for nye abonnenter å få tilgang til ditt innhold, og det skal være enkelt for eksisterende abonnenter å stille de spørsmålene de har. Vi håndterer kanaler som telefon, e-post og SMS.

Annen funksjonalitet

 


RING OSS PÅ 77 78 10 10Abonnenter på alle plattformer

Magazine iPad and iPhone_strokeMagazine iPad and iPhone

DIGITAL PLATTFORM


Publiser ditt magasin på en digital plattform som er optimalisert for nettbrett og mobil. Med den optimale leseropplevelsen på alle flater, kan du være lett tilgjengelig for dine abonnenter og annonsører. Med en lekker digital utgave kan du i tillegg tilby annonsørene en mer dynamisk og klikkvennlig annonse. Legg til linker, videoer, bilder og annet spennende digitalt innhold. Er du ikke klart for Digital 3.0 kan vi også hjelpe deg med en enklere digital utgave hvor man konverterer PDF enkelt fra papir til digitalt.

API

Vi gjør selvfølgelig reisen sømløs for abonnenten, enten du ønsker å tilby løsninger som kombinerer alle flater, kun digitalt, kun enkeltartikler på nett eller gjennom en APP.


 

FÅ DIN EGEN APP

Gjør dine blader tilgjengelig gjennom en egen APP. Gjennom appen får abonnentene tilgang til bladene også når de er offline, og de får et arkiv over bladene.