CRM System2020-09-04T07:09:50+00:00
[rev_slider alias=»crm» /]

Én kundebase med alt på ett sted

HOLD ORDEN PÅ DINE ANNONSØRER

Oversikt over all aktivitet

Forbedre salgseffektiviteten og skap vekst i din bedrift. Du kan enkelt se ansvarlige selgere og pipeline, vil du synliggjøre muligheter og gjøre hvilken som helst selger til en «hunter».

Sammen med kjøp og aktivitetshistorikk har du et utall muligheter for å segmentere kundegrunnlag basert på aktiviteter, være seg nyhetsbrev, SMS utsendelser, utsendelser, salg eller andre kampanjer.

Med skreddersydde søk og rapporter får du enkelt ut resultatrapporter brutt ned på forskjellige markeder og kategorier.

Skreddersydd for B2B

Få oversikt over hvilke aktiviteter du har på en virksomhet. Finn dine beste produkter og maksimer på salgsvolumet. Ved å knytte enkeltkunder sammen i grupper får du samlet alle inntektskilder på en kunde i en rapport.

Hold orden på nye kontaktpunkter, og ditt nettverk. Samle alle leads på ett sted, slik at du kan dyrke salgsprosessen videre. Planlegg aktiviteter, segmenter målgruppen og gi kundene riktig oppfølging.

Integrasjoner

Gjennom integrasjoner mot ulike kilder vil du kunne få enda mer ut av din data.

Sørg for å holde systemet oppdatert med riktige bedrifter, og riktig kontaktinformasjon. Ved hjelp av integrasjoner mot ulike systemer kan du legge på tilleggsinformasjon som bransje, potensielle kontaktpersoner og kunder, interesser og annen dybdeinformasjon.

Integrasjoner gjør det også mulig å automatisere betalingsprosesser og markedsføringen opp mot kundene. Automatiser utsendelser av nyhetsbrev gjennom målrettet kampanjer, generer leads og kryss det med data du allerede har i CRM systemet.