Design2020-09-06T16:21:55+00:00

VI DESIGNER OG PRODUSERER EN REKKE PUBLIKASJONER

Vårt team har lang erfaring med kostnadseffektive produksjonsprosesser

MAGASINER | FAGBLADER | KATALOGER | BROSJYRER

DESIGN AV PRINT OG DIGITAL

Vi har lang erfaring innen publisistisk virksomhet, og har opparbeidet oss et omfattende kontaktnett. Vårt designerteam jobber både med produksjon av bøker, tidsskrifter, magasiner, kataloger, brosjyrer og andre print produkter, samt web-baserte løsninger som nettsider, digitale utgaver og APP’er.

Med fokus på hele produksjonsprosessen kan vi på en kostnadseffektiv måte tilpasse ditt produkt til den relevante kanalen. Fra design av blad som sendes til trykk, til design av en digital utgave som er optimal for lesebrett og mobil.

Vi tilbyr designtjenester innnen

  • Print publikasjoner

  • Digitale utgaver

  • Annonser for papir og digitale flater

JEG ØNSKER MER INFORMASJON

HVA BETYR DETTE FOR DEG?

EFFEKTIVE PROSESSER

Vår grafisk designer håndterer effektivt jobben med å produsere bladet som sendes til trykk. Idet innholdet kommer kan vår web designer starte jobben med den digitale utgaven. Dette gjør det mulig å skreddersy en digital utgave for dine lesere.

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Vi forstår at markedet jobber under pressede marginer, og mener det er viktig at du betaler riktig pris. 

TETT OPPFØLGING

I et marked hvor mange lurer på overgangen fra print til digitalt, gjør vi det mulig for også de mindre aktørene å være med på utviklingen. Med tett oppfølging fra vårt grafiske team, kan vi ta hele prosessen for deg.

Nytt prosjekt?
La oss gjøre det sammen

Trenger du hjelp med bladproduksjonen, eller ser du etter en samarbeidspartner som kan hjelpe deg inn i en digital hverdag? Kontakt oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg.NOEN AV VÅRE JOBBER

Med fokus på høy kvalitet, effektive prosesser og tett oppfølging av deg som kunde.
Ta en titt på noen av våre prosjekter