Digitalisering2020-09-23T12:13:29+00:00

GI DINE LESERE DIGITALE MULIGHETER

Ditt innhold på alle flater; papir, mobil, nettbrett, desktop, APP
ELEGANT | ENKELT | KOSTNADSEFFEKTIVT

LEKKERT DESIGN

Gi brukeren digitale publikasjoner  fulle av interaktive muligheter. Engasjer leserne gjennom video, bilder, linker, sosiale medier og annet interaktivt innhold. Tilpasset alle enheter.

  • Responsivt design slik at ditt innhold alltid ser bra ut, uansett skjerm

  • Muligheter til å samle alt innhold i en egen APP
  • Full innsikt i brukeradferd, og hva leseren syntes er spennende
  • Integreringsmuligheter mot abonnentdatabase, og nettbutikk
  • Digitalisering gjort enkelt
JEG ØNSKER MER INFORMASJON
Digital utgave av Ledernytt

UTFORSK VÅRE DIGITALE LØSNINGER

I dag er det vanskelig å unngå digitale løsninger. En digital versjon av ditt magasin er et smart valg for nesten alle magasiner. Noen har en lesergruppe som kun ønsker seg papir, men ofte kommer det alltid et spørsmål fra noen om en eller annen form for digital løsning.

For nisjemagasiner er det alltid en kamp mot små marginer. Det er derfor viktig å finne en løsning som er innenfor budsjettets rammer.  En digital løsning betyr ikke at pengene vil komme av seg selv, det er fortsatt en jobb som må gjøres. Men, nå har du et nytt verktøy i verktøykassen din.

Bruk ditt digitale magasin til å leke deg med annonseformater, digitale abonnementspakker og utforske digitale distribusjonskanaler.

Klikk her for å se vår enkleste løsning som kan digitalisere dine papirprodukter.

Digital utgave av Snakk Om

Befinner du deg på et nettbrett?
Sjekk vår digitale 3.0 løsning:

DEMO

ENGASJER

Øk tiden leseren er inne på en side gjennom interaktive elementer. Fang brukerens interesse med video fra YouTube, deling på Facebook, slideshow med bilder og andre interaktive elementer som gir merverdi for brukeren.

STATISTIKK

Få økt forståelse for hvordan utgavene dine brukes. Gjennom et nyttig statistikkverktøy får du full innsikt hva som engasjerer leseren, hva de søker etter, deler, og zoomer på. Med over 30 parametere kan du jobbe kontinuerlig opp mot forbedret innhold.

ABONNENTER

Automatiser de prosessene du kan. Gjennom en integrert API knytter vi den digitale utgaven opp mot din medlembase. I tillegg kan du bruke den digitale utgaven for å generere nye brukere. Les mer abonnementssytemeter.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Få din EGEN APP! Enkelt, raskt og billig!

Gjør alle dine utgaver lett tilgjengelig gjennom en egen APP. 
Med innlogging direkte koblet mot din abonnementsdatabase får abonnentene lett tilgang til et søkbart arkiv.

Last ned Norsk golf fra iTunes
Last ned Norsk Golf sin egen APP

SPØRSMÅL OM DIGITALISERING?
La oss ta en prat!

Vi viser deg gjerne en demo på våre digitale løsninger. Med interaktivt innhold som video, lyd, sosiale medier, bilder m.m. kan du engasjere leseren. I tillegg kan vi integrere abonnementdatabasen slik at du effektivt kan generere nye lesere!

Send oss digitale spørsmål